Mengenai

   

                         

Selamat datang ke IBIZNESS.MY. Dimiliki oleh IBIZNESS NETWORK (002656893-T).

IBIZNESS.MY diuruskan sepenuhnya oleh IBIZNESS NETWORK. Ianya merupakan sebuah syarikat percetakan dan pengiklanan MILIK PENUH BUMIPUTRA yang beroperasi di BANDAR PUTERI BANGI, KAJANG dengan menawarkan perkhidmatan Idea, Rekaan Grafik, Percetakan, Membekalkan Cenderamata Dan Pakaian.

Dengan bersandarkan pengalaman yang ada dan penggunaan teknologi yang canggih pada masa ini, syarikat IBIZNESS NETWORK akan terus mengorak langkah ke hadapan bagi menyahut cabaran masa kini bagi meningkatkan perkhidmatan percetakan yang terbaik, cekap, kemas, pantas, teliti dan bermutu dalam hasil produktiviti syarikat dan operasi kerja yang produktif dari setiap masa ke semasa.

IBIZNESS NETWORK terus mengorak langkah ke hadapan bagi menyahut cabaran dan memperkembangkan lagi sayap serta meningkatkan potensi pasaran yang ada pada industri perkhidmatan di dalam bidang percetakan khususnya. Dengan kedudukan yang amat strategik sedikit sebanyak dapat meningkatkan mutu perkhidmatan dan terus berkembang maju sejajar dengan pertumbuhan ekonomi yang baik pada masa ini.

Dengan keupayaan serta kelengkapan mesin dan jentera percetakan yang sedia ada serta tenaga kerja yang berpengalaman, IBIZNESS NETWORK terus bergiat aktif didalam perkhidmatan percetakan. Kebolehan dan kemampuan IBIZNESS NETWORK dalam memberikan perkhidmatan terbaik, menjadikannya antara pilihan agensi kerajaan dan swasta.

Dengan bersandarkan pengalaman yang ada dan berlandaskan teknologi yang canggih pada masa ini, IBIZNESS NETWORK akan terus mengorak langkah ke hadapan bagi menyahut cabaran pada masa ini dan seterusnya bagi meningkatkan perkhidmatan percetakan yang terbaik, cekap, kemas, pantas, teliti dan bermutu dalam hasil produktiviti syarikat dan operasi kerja yang produktif dari setiap masa ke semasa. In Sha Allah.

   Hubungi kami melalui pautan Whatsapp

     https://www.facebook.com/ibiznessnetwork/

        0177308774 – Mrs. Kay        /           0172081250 – Mr. Hanif

                     

10-1, Jalan Puteri 2A/3, Bandar Puteri Bangi, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia.

   Dapatkan arah

WAKTU PERNIAGAAN
Isn
10:00 PG – 6:00 PTG
Sel
10:00 PG – 6:00 PTG
Rab
10:00 PG – 6:00 PTG
Kha
10:00 PG – 6:00 PTG
Jum
10:00 PG – 6:00 PTG
Sab
Tutup
Ahd
Tutup