Whiteboard

Pembekal Whiteboard Malaysia

Kedai Jual Whiteboard Di Kajang

Whiteboard
Syarikat kami merupakan pembekal Whiteboard di Malaysia. Lokasi kedai jual whiteboard kami di Bandar Puteri Bangi Kajang, Selangor. Kami menyediakan pelbagai pilihan whiteboard berkualiti tinggi untuk kegunaan pejabat, sekolah,surau, dewan, rumah dan lain-lain. Penghantaran di sediakan ke kawasan Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya dan kasan di Lembah Klang yang lain.

Ciri-ciri Utama Whiteboard Kami

Whiteboard kami juga dilengkapi dengan ciri-ciri yang sangat praktikal. Antara ciri-ciri utama yang ada pada whiteboard yang kami bekalkan kami ialah:

Bingkai aluminium dengan sudut PVC keselamatan

Setiap whiteboard kami dikelilingi dengan bingkai aluminium yang berkualiti tinggi, dan dilengkapi dengan sudut PVC keselamatan untuk melindungi anda daripada kecederaan semasa menggunakan whiteboard.

Pelbagai Pilihan Saiz

Kami menawarkan pelbagai saiz whiteboard untuk memenuhi keperluan anda, termasuk 2′ X 3′, 2′ X 4′, 3′ X 3′, 3′ X 4′, 3′ X 5′, 3′ X 6′, 4′ X 4′, 4′ X 5′, 4′ X 6′, 4′ X 8′, 4′ X 10′, dan 4′ X 12′. (size dalam kaki)

Magnetic Whiteboard

Whiteboard kami dilengkapi dengan sifat magnetik yang memudahkan pengguna untuk melekatkan nota, gambar, dan maklumat penting secara kemas dan teratur.

Permukaan Licin dan Mudah Dipadam

Whiteboard kami mempunyai permukaan licin yang membolehkan penulisan yang lancar dan memudahkan pembersihan setiap kali tulisan dipadam.

Dulang aluminium boleh laras

Whiteboard kami juga dilengkapi dengan dulang pen penanda aluminium yang boleh dilaras, membolehkan anda menyimpan pen dan aksesori lain dengan kemas dan teratur.

Whiteboard Stand Beroda

Kami juga ada membekalkan stand whiteboard beroda pelbagai pilihan size untuk disesuaikan dengan size whiteboard. Stand whitebaord single side dan juga stand whitebaord double side.

×