Signboard & Signage

Servis Buat Dan Memasang Signboard Dan Signage Untuk Kedai Dan Pejabat. Hubungi kami untuk sebutharga dan tempahan.

Signboard & Signage Maker

Signboard MAKER

Kami menawarkan servis design, membuat dan memasang signboard dan signage untuk kegunaan kedai, pejabat, bangunan dan lain-lain. Perkhidmatan utama kami di kawasan Lembah Klang terutamanya di Bangi, Kajang, Kuala Lumpur, Shah Alam, Klang, Subang Jaya, Cyberjaya, Putrayaja dan lain-lain.

sERVICE

Berikut adalah beberapa perkhidmatan utama yang kami tawarkan:

Design Signboard & Signage

Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencipta reka bentuk signboard dan signage yang sesuai dengan identiti perniagaan anda. Kami akan mengambil kira elemen-elemen seperti logo, slogan, dan tema perniagaan anda untuk menghasilkan reka bentuk yang menarik dan padan dengan citarasa anda.

Pemilihan Bahan Berkualiti

Kami menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi dalam pembuatan signboard dan signage kami. Ini termasuk bahan tahan cuaca seperti polycarbonate, acrylic atau bahan lain yang sesuai dengan keperluan anda.

khidmat Pemasangan

Kami menyediakan perkhidmatan pemasangan profesional untuk memastikan signboard dan signage anda dipasang dengan betul dan selamat. Pasukan pemasangan kami berpengalaman dan mahir dalam memasang signboard dan signage di pelbagai lokasi, termasuk di kawasan Lembah Klang.

Jenis Signboard

Ada beberapa jenis signboard yang ditawarkan oleh kami, setiap satu dengan ciri-ciri unik yang sesuai untuk mempromosikan dan mengenali jenama perniagaan anda.  Antaranya seperti berikut:

Basic Signboard
Zig Zag Signboard
Stand Signboard
Acrylic Signage
Lightbox LED
3D Signboard
3D LED Boxup
Billboard

Size Signboard

Size standard signboard untuk luar premis biasanya 24ft x 4 ft, bagaimanapun terdapat juga kedai yang lebih besar atau lebih kecil berbanding size standard. Boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut. Perkhidmatan ukur ke tempat juga disediakan.

Size lain termasuk:

Perkhidmatan ukur ke tempat juga disediakan.

20ft x 4ft
19ft x 4ft
18ft x 4ft
17ft x 4ft
16ft x 4ft

 

Tempahan & Sebutharga Signboard Dan Kedai dan Pejabat

Anda sedang mencari panduan untuk tempah signboard yang menarik untuk kedai atau pejabat anda? Jangan risau, kami sedia membantu!  Berikut adalah maklumat yang perlu anda sediakan kepada kami untuk memudahkan kami memberikan sebutharga:
  1. Saiz Signboard / Signage: Size signboard yang anda perlukan? Adakah anda inginkan signboard yang size besar atau lebih  sederhana?
  2. Jenis Signboard: Jenis signboard dan material, boleh lihat pada gmbar gallery untuk contoh.
  3. Gambar Tempat Pemasangan: Sila kongsi gambar lokasi di mana signboard akan dipasang. Samaada di tingkat 1, 2, atau 3. Maklumat ini membantu kami memberikan sebutharga yang tepat.
  4. Lokasi Premis Anda: Di mana lokasi perniagaan anda? Kami menawarkan perkhidmatan di sekitar kawasan lembah klang.
Jangan segan untuk menghubungi kami melalui maklumat di bawah untuk mendapatkan sebutharga yang tepat: Kami komited untuk membantu anda mendapatkan signboard yang tidak hanya menarik perhatian tetapi juga sesuai dengan imej dan keperluan perniagaan anda. Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut dan untuk membuat tempahan!

Banner & Bunting

Printing banner

Banner untuk kegunaan di luar dan dalam ruangan, sama ada untuk event, pengiklanan dan lain-lain.
Click Here

Sticker Printing

Print Sticker

Sticker printing material mirrocore, tranparent OPP dan White PP.
Click Here
×